Handelskammarens nya arrangemang 2016
PUBLICERAD DEN 1 mar 2016

I början av oktober åker 500 personer från länet med tåg till Göteborg för att nätverka, utvecklas och göra affärer. Programmet kommer att handla om framåtanda och att stärka konkurrenskraften både för företagen och Örebroregionen - tillsammans blir vi starkare! Välkommen att följa med...
Läs mer

Ladda ned Promotionbåtsappen!
PUBLICERAD DEN 2 okt 2015

Förenkla ditt deltagande och håll koll på vad som händer under Promotionbåten med mobilen. I år är det Eims 2C som tillhandahåller appen. Här hittar du program, seminarier, deltagarlista med mera. Som utställare kan du dessutom ladda upp ditt utställarmaterial och göra ditt deltagande mätbart.
Läs mer

Så här fungerar Matchmakingen
PUBLICERAD DEN 1 okt 2015
Du har angett dina matchningskriterier när du loggat in på Handelskammarens hemsida: vad du letar efter och vad du har att erbjuda eller om du vill träffa något speciellt företag. Vi matchar dig med andras önskemål till 6 stycken 8 minutersmöten. Du får veta hur matchningen ser ut på plats på söndag.
Läs mer

Här hittar du din buss
PUBLICERAD DEN 30 sep 2015
Mässan stänger 15.15 och bussarna till Viking Line-terminalen avgår 15.45. Du kliver på din buss utanför Conventum Arena.
Läs mer

Läs fler huvudnyheter
Posta bilder på Instagram #PromotionbåtenInloggning för Resenärer 
(Handelskammarens web)

 Bokning 019-27 48 55
 Support 019-689 35 08
support@handelskammarenmalardalen.se

Promotionbåten arrangeras av Handelskammaren Mälardalen.
© Handelskammaren Mälardalen och www.promotionbaten.se